top of page

Over Easy Solar AS er et norsk selskap som utvikler, produserer og leverer ferdigmonterte solcelle-enheter for enkel montasje av solcelleanlegg på grønne og flate tak.

Over Easys VPV-enhet løser de viktigste utfordringene for grønne og flate tak på en ny og innovativ måte. Teknologien er patentsøkt, og alle prinsipper og fordeler er demonstrert i flere anlegg i Norge og i Europa.
Om Over Easy:

Vi leverer vedlikeholdsfrie solenergienheter for grønne og flate tak som er enkle å installere.

Vi er et lite, dedikert team med lang erfaring fra alle aspekter av solenergiløsninger, alt fra grunnleggende forskning til storskala installasjoner på industrielle hustak. Kjerneteamet består av eksperter innen PV-teknologi, produktutvikling, produksjon, forsyningskjede, forretningsplanlegging, salg og installasjon.
Om Over Easy

Vår misjon

Muliggjør solenergi og biologisk mangfold på flate tak.

PV-system og biologisk mangfold

Verdiene vi lever etter som selskap er ansvar, innovasjon, inkludering og enkelhet.

Mer på LinkedIn

Over Easy Solar la ut på en modig reise som et nytt oppstartsselskap. Gjennom året oppnådde vi betydelige milepæler, mottok viktige tilskudd, sendte inn to patentsøknader og viste stolt frem prototypen vår i samarbeid med prestisjetunge institutter. Vårt urokkelige engasjement for innovasjon og bærekraft befestet vår posisjon som pionerer innen fornybar energi.

2021

Over Easy Solar viste stolt frem sine solinnovasjoner med ti pilotinstallasjoner på steder i Norge og tre andre europeiske land. Anerkjent som Solar Startup of the Year av SolarPower Europe i mars 2022, markerte vår tilstedeværelse på Intersolar München i juni også en lansering til markedet. I løpet av året utvidet vi teamet vårt til syv medlemmer og knyttet til oss viktige partnere både for produksjon, salg og distribusjon.

2022

Over Easy Solar startet produksjonen av produktet og gikk gjennom nødvendige sertifiseringer og tester, viktigere, vindtunnelsertifiseringen som bekreftet at systemet vårt var ballastfritt under de mest relevante forhold. Flere nye piloter kom opp i første halvår, og vår første fullskala installasjon på 45 kWp på grønt tak i Oslo kom i juni. Senere på året leverte vi til en 102 kWp installasjon i Oslo og flere mindre prosjekter i Norge og andre EU-land.

2023

Over Easy solar team
ADM.DIR Over Easy Trygve Mongstad

Grunnlegger og daglig leder

Trygve Mongstad

Med nærmere 15 år i solsektoren. Erfaring fra doktorgrad i materialer til solceller, energirådgiver for næringsbygg og offentlige bygg og prosjektleder for storskala solcelleanlegg på næringsbygg.
 

Medstifter og CCO

Tommy Engvik

Mer enn 25 års erfaring i lederstillinger innen drift, salg og markedsføring fra ulike bransjer. Solerfaring innen produktutvikling, produksjon, drift og salg hos Bright Products.

PV-ingeniør

Fabian Schroffenegger

MSc i miljø-, prosess- og energiteknikk med erfaring som FoU og prosessingeniør på ulike felt. Erfaring fra flere PV-prosjekter i Østerrike og omfattende kunnskap om planlegging og installasjon.

Leder for forskning og utvikling

Sean Erik Foss

Teknologioptimist med 18 års erfaring innen solenergi og materialteknologi fra instituttsektoren som støtter industrien med innovasjon. PhD i materialvitenskap og silisiumteknologi. 12 år som leder for solenergiavdelingen ved Institutt for energiteknikk, IFE.

CFO

Kristine Hovland

Master i Økonomi og Administrasjon, samt Master in Business Engineering. Bakgrunn fra økonomi og finans innen energi- og fornybarsektoren. Har jobbet i både børsnoterte og unoterte selskap, og var del av kjerneteamet som fikk FREYR Battery notert på New York Stock Exchange gjennom en de-SPAC transaksjon.

Medgründer og produktsjef

Aria Yadmelat

MSc i industrielle ingeniørfag med erfaring fra bilindustrien og prosjektleder for storskala solinstallasjoner på flate tak. Bakgrunn fra prosessoptimalisering, strukturell design og analyse og kvalitetskontroll.
Over Easy Gunnar Havnås Product designer

Produktdesigner

Gunnar Havnås

Bakgrunn fra industridesign og CAD og har inngående kunnskap om materialer og produksjon. Bruke en LEAN og hands-on tilnærming til mekanisk design.

Junior PV ingeniør

Lina Mathea Gunvaldsen

Ingeniør i fornybar energi fra Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, med erfaring fra en av de større solcelleinstallatørene i Norge.

Business developer

Klaus Pichler

BSc i Økonomi fra Innsbruck Universitet og rundt tre års erfaring innen salg og forretningsutvikling for Tesla i Østerrike. Har også levert sterke salgsresultater og skape verdier for kunder som B2B Account Manager.

Åpen stilling

Vil du jobbe med oss?

Nysgjerrig på å jobbe med innovativ solenergi? Kontakt oss på careers@overeasy.no.
Over Easy: Teamet

Medlemskap og partnerskap

Utmerkelser

Omtalt i

bottom of page